Om mig

Jag som driver Thedogs heter Nathalie Ädel. jag har tränat hund sedan 1998 då min familj skaffade vår första hund, en blandras mellan flat Coated retriver och Border collie. Med honom började jag tävla Agility och det har sedan blivit många år med mycket tävlande och hundträning, jag har deltagit på Agility SM, Agria Feestyle Cup, Fårfor cup och unghundscupen (Vallning) men dom senaste åren är ett tävlingslydnaden som varit det jag satsat mest på har deltagit på SM sedan 2012 med en eller två hundar och varit med i Landslagstruppen i lydnad 2015, 2016 och 2017.

Jag har en treårig hundutbildning från Forshaga Akademin (2004-2007) och har gått SBK's Ledar- och Instruktörsutbildning, även utbildad Freestyleinstruktör genom SBK.

Jag vill att hundägandet skall vara enkelt, ingen skall behöva tycka det är jobbigt att ha hund och alla beteenden går att förändra. Oftast gäller det bara lisa ut vad grunden till beteendet beror på. Jag trivs med att träna hundar och deras hundägare till att få ett enklare liv tillsammans men också att coatcha hundägare med mål att komma ut på tävling eller nå sina mål ute på tävlingsplanen.
Två av mina tävlingshundar efter en lyckad tävling i Danmark där bägge blev Danska ElitlydnadsChampion.
GK vallhund, Danskt lydnadschampion, Svenskt Lydnadschampion TheLook Brilliant Mie och GK vallhund, Danskt Lydnadschampion, Svenskt Lydnadschampion, LPElit, LP3, LP2, LP1 TheLook Red-Hot Tiffany.


Bild från Lydnads SM final 2014.Kontakt:

Nathalie Ädel
info@thedogs.se
+46707155493
(© webdesigner Nathalie Ädel)